دراگان اسکوچیچ، سرمربی تراکتور با چهره‌ای برافروخته در نشست مطبوعاتی، تساوی مقابل پرسپولیس را شکست تلقی کرد.

اسکوچیچ

به گزارش همشهری آنلاین تراکتور امشب (پنجشنبه) در چارچوب هفته نهم لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه بنیان دیزل تبریز میزبان پرسپولیس بود که این دیدار با تساوی یک، یک به پایان رسید. دراگان اسکوچیچ سرمربی تراکتور در نشست خبری پس از این دیدار اظهار کرد: باور این نتیجه واقعا سخت است. به یاد ندارم که این قدر عصبانی بوده باشم. حس این نتیجه شبیه باخت است نه مساوی. با اینکه تیم حریف یک یار کم‌تر داشت اما اینکه چنین موقعیتی دادیم قابل قبول نیست.

او ادامه داد:«اگر انتظار دارید که هر بازی تیم من ۵ گل بزند، انتظار به جایی نیست. البته قبول دارم که این عملکرد از دو بازی گذشته‌مان ضعیف‌تر بود. نیمه اول خوب نبودیم و نیمه دوم هم بازی ۵۰-۵۰ بود اما بعد از اینکه گل زدیم، بازی تحت کنترل ما بود و باور نمی‌کنم که این کنترل را از دست دادیم و چنین گلی در دقایق آخر دریافت کردیم.»

اسکوچیچ بازهم به دو بازی گذشته تیمش و پیروزی‌های ۵ گله مقابل شارجه و گل‌گهر اشاره کرد و گفت:«همانطور که گفتم تیم ما در دو بازی قبلی بهتر بود اما هنوز برایم هضم نشده که چطور ما به حریف اجازه خلق آن موقعیت گل را دادیم و بازی در نهایت مساوی شد. مسلما اگر این بازی یک – صفر به نفع ما تمام می‌شد، مسلما الان از نظر شما خبرنگاران عملکرد ما بسیار خوب بود اما بازهم تاکید می‌کنم که نباید از این تیم انتظار داشته باشیم هر بازی ۵ گل به حریفانش بزند؛ چون یک انتظار غیر منتطقی است.»

کد خبر 990317

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار فوتبال ايران

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 7
  • یک مهندس طرفدار استقلال و تراکتوری IR ۲۲:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۸
    2 2
    این نتیجه عادلانه بود چون اولا انگیزه پرسپولیس بعد از رفتن هاشمیان زیاد شده بود وباقری تبریز رو خوب میشناخت چون درین استادیوم هم بازی کرده هم اینکه در نیمه اول انصافا پرسپولیس برتر بود و بیرانوند نزاشت گل بخورین هم اینکه رقابت تراکتور پرسپولیس سپاهان و استقلال لازمه..
  • Parsa IR ۰۶:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    6 2
    عصبانیتت از بازی امروز نبوده . ازین بوده که دد سه بازی اونم ده نفره نتونستی پرسپولیس کبیر رو شکست بدی . خیلی دردت گرفته 🤣🤣🤣در ضمن اصلا به هیچ تیمی نمیاد بخواد خووشو وارد کل کل و جزیی از حساسیت پرسپولیس و استقلال کنه . بعنوان یه پرسپولیس اصیل همیشه آرزو دارم استقلالم به تراکتور و سپاهان هیچوقت باج نده .و اگه پرسپولیس قهرمان نشه جام به استقلال برسه . سرخابیهای تهران شناسنامه فوتبال ایرانن . بقیه تیمها واسه سلامتی فوتبال بازی میکنن 😂😂( فقط پرسپولیس و استقلال عشقن)
  • عباس IR ۰۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    11 6
    ... تو کی هستی داری در مورد پرسپولیس اینجوری حرف میزنی اگه پزشکیان نبود الان تیم در دسته چهاربود
    • مهدی جبارزاده IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
      0 0
      تا وقتی که حمایت‌های بی مورد از تیم‌های خاص بشه،فوتبال ما رو به نابودی میره.
  • حسن IR ۲۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    0 2
    خدا وکیلی پرسپولیس در حد تراکتور نبود و اسکوچیچ بخاطر مساوی ناراحت بود چون تراکتور باید می برد
  • مجید IR ۲۲:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۹
    1 1
    اونم با ای گلی که خوردین، لامصب گل نبود که
  • سعید تراختورچی IR ۰۰:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
    0 2
    حداقل باید سه هیچ میشد، مساوی گرفتن از تراکتور برای پرسپولیسیا مانند قهرمانی در لیگ نخبگان هست، اونها از این نتیجه باید خیلی خیلی خوشحال باشن همانطور که ما ناراحتیم
  • علی IR ۰۸:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۰
    3 0
    چون مربی ترسو هستی اینهمه بازیکن خوب پرسپولیس بازیکن نداشت حرفی برای گفتن نداشت از ترسو بودنت باختی